Konec je nový začátek

Konec školního roku je většinou veselou záležitostí, vždyť nám začínají toužebně očekávané prázdniny.  Každý rok se ale můžeme setkat i se slzami a dojetím. To když se loučíme s našimi milými deváťáky. Někdy jsme si možná řekli, že budeme rádi, až tu školu budete mít konečně za sebou. Ale ve chvíli, kdy mladé slečny a pánové zvedají kotvy a odplouvají do světa, tak cítíme, že něco neopakovatelného končí a neubráníme se dojetí.

Tak jsme zatlačili slzu a za doprovodu naší hudební skupiny SAH a moderování paní učitelky Magdalény Handlířové jsme se postupně rozloučili s 9. A, kterou vedla paní učitelka Romana Janková, sbohem jsme dali také 9.B, na kterou z kapitánského můstku dohlížela paní učitelka Věra Petlachová a do světa jsme vypustili také žáky  9.C, kterým na cestu paní učitelka Magdaléna Handlířová přibalila osobní ocenění. Držte se, milí deváťáci, budeme vás po očku sledovat a budeme rádi, když se vám na vaší cestě bude dařit.

Letošní loučení s absolventy devátých tříd proběhlo netradičně formou zahradní slavnosti a podle ohlasů jsme tak možná zahájili novou tradici.

Archivy