Psychopátek: JAK FUNGUJÍ VÝZVY?

AKTUALIZACE: Tento týden ( 26.3.) se zaměříme na téma JAK FUNGUJÍ VÝZVY! Budeme se bavit o tom, co nás dokáže dotlačit k výkonu, co umožňuje člověku překonávat překážky a dosahovat svých cílů.

Psychopátky jsou tady!

Milí žáci a rodiče! Je zřejmé, že současné omezení běžného života přináší řadu vnějších i vnitřních tlaků. Ty vnější často nelze (v rámci zákona) ovlivnit, kdežto ty vnitřní zvládnout můžeme. Stále totiž máme možnost spolu svobodně komunikovat, povzbuzovat se a sdílet radosti i starosti.  Chceme vám nabídnout také služby našeho školního psychologa, který vám bude pravidelně každý týden k dispozici v pátek v těchto časech:

I. stupeň (1.-5.třídy) od 10.00 do 11.00 na tomto meetu: https://meet.google.com/sok-ttct-hwy  (přihlašujte se jen ze školních e-mailových účtů)

II. stupeň (6.-9-třídy) od 11.00 do 12.00 na tomto meetu: https://meet.google.com/efe-dvuo-zcx  (přihlašujte se jen ze školních e-mailových účtů)

Na začátek postačí, když si připravíte téma, o kterém chcete mluvit a nebo pošlete pár dotazů předem na email panu psychologovi ([email protected]). Uvidíme podle prvních zkušeností, jak se nám naše Psycho-pátky uchytí a co bude nejčastější potřeba. Podle toho je upravíme (třeba čas, obsah, rozdělení podle věku atd.). Rodiče jsou samozřejmě také součástí školy a jsou vítáni! Ale pro ně máme jiné řešení – individuální konzultace, které si mohou domluvit emailem nebo telefonicky ([email protected], 774040458).

Tak již tento pátek na viděnou!

Archivy