Spolu to zvládneme V.

Informace pro rodiče – adaptační kurzy 6. tříd – září 2013. Tématem kurzů je středověk. Kdy a kam se pojede? Co si vzít s sebou a co si naopak nebrat? Bližší informace…

Informace pro rodiče – Adaptační kurzy 6.tříd září 2013

Spolu to zvládneme V.

 

STŘEDOVĚK

 

 

Termíny:

 

6. M 

2. – 4. 9. 2013

6. B

4. – 6. 9. 2013

6. A

9. – 11. 9. 2013 

 

Místo konání: 

Pocheň u Široké Nivy  (na cestě mezi Miloticemi n.Opavou . a Vrbnem pod Pradědem v Jeseníkách. Budova s tábořištěm je na okraji vesnice, kousek od lesa – u silnice směrem na Širokou Nivu). http://pochen.skauting.cz/ 

 

NEZAPOMEŇTE:

Batoh, který se dobře ponese na zádech (děti budou potřebovat volné ruce během cesty), spacák, ešus (misku na jídlo), lžíci, utěrku, menší plastovou lahev na pití, pohodlnou obuv, přezuvky, oblečení ven i dovnitř, pláštěnku, baterku, šátek, repelent, plavky. Středověké oblečení (dle možností a fantazie).

Strava na 1. den (začíná se večeří).

Karta pojištěnce (uložit do obálky nadepsanou jménem dítěte, telefonním spojením na rodiče. Žáci, kteří berou léky, vzít si je s sebou a napsat informaci pro vedoucího adaptačního kurzu).

Důrazně doporučujeme, aby si děti nebraly mobilní telefony, nebo jiné drahé přístroje (např. mp3). V případě nutné potřeby použití telefonu je možné kontaktovat vedoucí adaptačního kurzu (viz níže).

Odjezd: první den 9:09 hod. z hlavního vlakového nádraží Krnov, sraz 15 minut před odjezdem

Příjezd:  třetí den v 13:42 hod. na hlavní vlakové nádraží

Kontakt na vedoucího adaptačních kurzů:  Mgr. Jitka Klimenková  (+420) 739 122 436

Projekt slouží nejen pro stmelování nově tvořícího se kolektivu a budování sociálních vztahů, ale i pro rozvoj schopnosti spolupráce dětí, formulování pravidel třídy, rozvoj schopností vzájemné tolerance a umění komunikace atd. Účast každého žáka je nutná, adaptační kurz je nedílnou součástí našeho vzdělávacího programu. Ve druhé části projektu “Spolu to zvládneme”, budou všechny tyto činnosti využity při spolupráci s partnerskými třídami 1. ročníku.

Informace pro tisk najdete zde 

Nejnovější příspěvky
Archivy