Výsledky Okresního přeboru Krnov 22. 4. 2017

Dorostenci: http://chess-results.com/tnr277024.aspx?lan=5

Starší žáci: http://chess-results.com/Tnr276753.aspx?lan=5

Mladší žáci: http://chess-results.com/Tnr276755.aspx?lan=5

Benjamínci: http://chess-results.com/Tnr276754.aspx?lan=5

A co napsat za komentář ke dnešku? Myslím, že to bylo celkem povedené a děti si to užily. Pořadí dětí si můžete přečíst v tabulkách sami. Dneska bych chtěl vyzdvihnout oproti všem ostatním Simonu Daňkovou, která s námi začala trénovat před pár týdny a už na svém druhém turnaji získala 3 b a potom jen o pár měsíců zkušenějšího Vaška Bajtka ze Zátora, který se se 4,5 body značně přiblížil stupňům vítězů a za sebou nechal mnohé zkušené hráče. Jinak jsem velmi rád, že se na turnajích začalo dařit i našim malým šachistům ze Zátora a Úvalna. Rád vidím, že děti získaly sebedůvěru a zisk 2,5 nebo 3 bodů pro ně není nesplnitelý cíl. Věřím, že jejich zájem o šachy vydrží a v příští sezóně budou stupňům vítězů o velký kus blíže.

Pár fotek jsme dali na www.facebook.com/sachykrnov. Tu nejlepší, hromadnou jsme si však ještě nechali utajenou. Ta bude ústředním motivem naší nové internetové stránky a tam bude mnohem víc informací. Spustíme ji již brzy a vy budete první, kdo o tom bude vědět.

Sezóna soutěžních turnajů sice pro většinu dětí skončila, ale to nejlepší na konec. 27.5. na náměstí v Krnově, pod širým nebem – Turnaj rodinných dvojic, poháry budou pro všechny, občerstvení, dobrá nálada a hlavně si to i vy dospělí budete moci vyzkoušet s vašimi dětmi.  Prosím neodmítněte být svému dítěti parťákem, o nic nejde, jen o to být v tom jednou spolu – turnajově, spiklenecky, rodinně.

Šachu zdar!

Pavel Čech

Archivy