Randit ještě nechodíme …

I když prý na to ještě nemáme věk, „Valentýna“ jsme oslavili po svém. Tento den jsme nazvali „Valentýnská překvapení“. Den začal hodinou angličtiny. Učili jsme se jak popřát k různým příležitostem a jak se slaví „Valentýn“. V další hodině jsme zabrousili do historie.

I když prý na to ještě nemáme věk, „Valentýna“ jsme oslavili po svém.

Tento den jsme nazvali „Valentýnská překvapení“. Den začal hodinou angličtiny. Učili jsme se jak popřát k různým příležitostem a jak se slaví „Valentýn“. V další hodině jsme zabrousili do historie.

Vystřídali jsme několik zajímavých rolí. Chvíli jsme byli designery a vytvářeli jsme valentýnské dekorační vzory, za které by se nemusel stydět žádný profesionál. Také se z nás na okamžik stali znalci gastronomie. Zde jsme nepodcenili žádnou radu maminek a babiček. Škoda, že jste nemohli také ochutnat. Stali se z nás také výtvarníci a sníh se stal naším malířským plátnem. Vytvořili jsme šperky a módní doplňky, které by se určitě líbily každé dívce školou povinné.

Parádní den jsme zakončili „diskoškou“. Soutěžili jsme, hráli společné hry a předávali si „Valentýnky“ s texty: …veselý Valentýn,…jsi dobrý kamarád, …

Text 5.B

Archivy