“Malej,ale šikovnej”

Tak takto se sám charakterizoval jeden z kandidátů na předsedu horní komory žákovského parlamentu . Ale pěkně popořádku.  V pondělí 4.11.2013 se na zasedání žákovského parlamentu představili čtyři z původních pěti kandidátů , kteří se ve své volební řeči ucházeli o místo nového předsedy.

Tak takto se sám charakterizoval jeden z kandidátů na předsedu horní komory žákovského parlamentu . Ale pěkně popořádku. V pondělí 4.11.2013 se na zasedání žákovského parlamentu představili čtyři z původních pěti kandidátů , kteří se ve své volební řeči ucházeli o místo nového předsedy. 

Voliči (rozuměj členové parlamentu) si je vyslechli, poté proti podpisu převzali volební lístek, aby na něm zodpovědně zakroužkovali jméno toho, kdo se pro letošní školní rok stane předsedou. A že to nebyla volba jednoduchá! Každý kandidát ve své řeči něčím zaujal. Když byly všechny volební lístky v “urně”, tříčlenná volební komise  ve složení Ondra P., Monika K. a Jan V. seznámili ostatní členy parlamentu s výsledky voleb. A jak dopadly? Místopředsedkyní se stala Adéla Ptašniková ze třídy 8.B a předsedou Horní komory žákovského parlamentu pro školní rok 2013/2014 byl zvolen  “Malej,ale šikovnej” Michal Vychron ze třídy 7.B. Gratulujeme!

 za ŽP: Hana Wiedemanová,koordinátor ŽP 

Archivy