Přijďte hrát šachy s námi!

ZŠJN Krnov a ŠO při TJ Lokomotiva Krnov nábízí i v letošním školním roce pro vaše děti hned několik možností, jak se zapojit do šachu. Pro prvňáky jsme připravili v rámci projektu “Šachy do škol” nepovinný předmět, pro nejmladší družinové děti šachovou přípravku, pro ostatní zájemce tradiční kroužek a pro ty nejlepší specializovanou přípravu pod hlavičkou KTCM.  Přijďte si zahrát!

 ZŠJN Krnov ve spolupráci s Mládežnickým šachovým oddílem TJ Lokomotivou Krnov nabízí v letošním roce pro vaše děti hned několik možností, jak se zapojit do šachu.

Pro prvňáky jsme připravili v rámci projektu “Šachy do škol” – nepovinný předmět Šachy, který bude probíhat pravidelně každé pondělí od 13:15 – 14:00. Předmět povedou Mgr. Kateřina Nováková a trenérka 3. třídy Soňa Kubelová.  Přihlášky a dotazy zasílejte na e-mail: [email protected]

Pro ostatní zájemce bude k dispozici šachový kroužek ve čtvrtek od 13:30 – 14:45 hod., který bude rozdělen podle výkonnosti na dvě skupiny, samostatně trénující. Tréninky povedou Soňa Kubelová, Ing. Karel Handlíř a Jiří Zeman.

Přihlášky a dotazy zasílejte na e-mail: [email protected]

Pro nejlepší hráče, bude v úterý od 15:00 – 17:00 hod. specializovaná příprava s trenérem 2. třídy Ing. Karlem Záleským pod hlavičkou Krajského tréninkového centra mládeže

Ing. Karel Handlíř

Nejnovější příspěvky
Archivy