Dejte nám sladkou koledu nebo vám něco provedu!

Halloween je svátek slavený 31.října, většinou dětmi, které se oblékají do strašidelných kostýmů a chodí od domu k domu se slavným pořekadlem Trick or treat…

Halloween je svátek slavený 31.října, většinou dětmi, které se oblékají do strašidelných kostýmů a chodí od domu k domu se slavným pořekadlem Trick or treat (Koledu nebo Vám něco provedu), koledují sladkosti a chodí navštěvovat sousedy, aby je vystrašily.

Tradičními symboly Halloweenu jsou speciálně vyřezané dýně se svíčkou uvnitř, také čarodějky, duchové, černé kočky, košťata, příšery, kostlivci atd.

Tradičně jako každý rok, tak i letos si žáci třetích a čtvrtých tříd užili nejen spoustu zábavy, ale také prokázali svou zručnost, odvahu a znalosti v oblasti anglického jazyka.

V rámci zábavného dopoledne byla vyhlášena i soutěž masek, která byla pro porotu těžkým oříškem. Všichni soutěžící totiž měli masky tak originální, že bylo náročné rozhodnout o vítězi. Přesvědčit se o tom můžete sami nahlédnutím do naší fotogalerie.

Velká pochvala patří také žákům devátých tříd pod vedením p. uč. J. Vlachové a třídním učitelům třetích a čtvrtých tříd, kteří se na akci podíleli.

 

       

       

       

 

text a foto: Petra Havlíčková

  

Předchozí

Následující

Archivy