Večírek školy – lístky v prodeji

Zveme všechny milovníky tance a dobré zábavy na tradiční školní večírek, který se uskuteční v pátek 19.února 2016 v sále KOS Krnov od 19:30 hod. K tanci a poslechu bude hrát hudební skupina BT mini, představí se vám SAH a absolventi předtaneční výchovy naší školy. Přichystána je pro Vás také tombola. Lístky si můžete zakoupit u p. uč. Jiřího Šiffnera [email protected]. Cena je stejná jako v předcházejících letech, 70Kč za místenku, 50 Kč za vstupenku. Těšíme se Vás.

Zveme všechny milovníky tance a dobré zábavy na tradiční školní večírek, který se uskuteční v pátek 19.února 2016 v sále KOS Krnov od 19:30 hod. K tanci a poslechu bude hrát hudební skupina BT mini, představí se vám SAH a absolventi předtaneční výchovy naší školy. Přichystána je pro Vás také tombola.
Lístky si můžete zakoupit u p. uč. Jiřího Šiffnera [email protected] . Cena je stejná jako v předcházejících letech 70Kč za místenku, 50 Kč za lístek (k vstupu do sálu je nutno mít oba lístky). Těšíme se Vás.

Uvítáme také dárce drobných odměn do tomboly, jejiž výtěžek stejně jako výtěžek plesu putuje na účet Klubu rodičů při ZŠ Krnov, Janáčkovo náměstí.

Za organizátory Martin Kopeček a Jiří Šiffner

Archivy