Včelaříme s Medovníčkem

V úterý 14.6.2016 jsme přišli do knihovny na objednanou besedu na téma Včelaříme s Medovníčkem. Velice mile nás překvapila paní knihovnice N. Lhoťanová, která besedu zahájila na ploše před knihovnou. Což se nám stalo poprvé. Venku jsme plnili různé úkoly, které souvisely se životem včel.

V úterý 14.6.2016 jsme přišli do knihovny na objednanou besedu na téma Včelaříme s Medovníčkem. Velice mile nás překvapila paní knihovnice N. Lhoťanová, která besedu zahájila na ploše před knihovnou. Což se nám stalo poprvé. Venku jsme plnili různé úkoly, které souvisely se životem včel. Poté nám paní Lhoťanová představila včelařku paní Janu Mirtovou, která nás společně s paní knihovnicí provázela naší besedou. Na ploše před knihovnou jsme se dovídali nejen zajímavosti o včelách, ale dokonce jsme soutěžili ve znalostních hrách či hráli včelařské pohybové hry. Nejvíce se nám líbila hra na VČELIČKY. U těchto aktivit jsme se vydováděli a přitom jsme získali mnoho informací o životě včel.
Další část naší netradiční besedy probíhala v knihovně. Zde jsme opět hráli originální hry a byly nám představeny knihy, ve kterých se objevují příběhy včeliček. V závěru besedy se dokonce uskutečnila ochutnávka medu, která nás mile překvapila. Med nám všem moc chutnal.
Chtěli bychom moc poděkovat paní knihovnici N. Lhoťanové a paní včelařce Janě Mirtové za velmi zajímavou, poutavou a hravou besedu.

Žáci 2.A a Jana Hlaváčková

Archivy