Body navíc a téměř zadarmo – výzva

V plném proudu je letos, stejně jako loni a v předchozích 64 letech, domácí kolo MATEMATICKÉ OLYMPIÁDY, již 66. ročníku. Pro osmáky a deváťáky to znamená, že mají možnost získat plusové body k přijetí na střední školy. Pro všechny ročníky (5.-9. třídy) to je VÝZVA ! Výzva ukázat, co už umím.

V plném proudu je letos, stejně jako loni a v předchozích 64 letech, domácí kolo MATEMATICKÉ OLYMPIÁDY, již 66. ročníku. 
Pro osmáky a deváťáky to znamená, že mají možnost získat plusové body k přijetí na střední školy (některé školy při přijímaní úspěšné účasti na těchto soutěžích zohledňují).
Pro všechny ročníky (5.-9. třídy) to je VÝZVA ! Výzva ukázat, co už umím. Výzva ukázat, že používám hlavu nejen jako krytku do krku. Výzva ke šplhnutí u vyučujícího matematiky. Výzva posunout se zase o kousek dále……
Soutěží se v pěti kategoriích – Z5, Z6, Z7, Z8 a Z9. V domácím (opravdu domácím) kole žáci řeší šest příkladů, přičemž je odevzdávají v předem známém časovém harmonogramu po trojicích. Úspěšní řešitelé pak postupují do kola okresního a kategorie Z9 i do kola krajského.
Na stránkách soutěže naleznete zadání, termíny i zadání s řešením minulých kol. Pokud své ratolesti podpoříte budeme rádi. K zapojení se do této soutěže stačí, aby ve stanovených termínech donesli žáci vyučujícímu matematiky trojice vyřešených úloh.
Odkaz na stránky MO : http://mo.webcentrum.muni.cz/
TAK POJĎTE DO TOHO ! NEBOJTE SE NIČEHO !

Archivy