Volejbalový oddíl si plní nejkrásnější sny

Dosud nesplněný sen se stal skutečností pro tým žaček, když se dokázaly probojovat do skupiny „A“ v krajské soutěži. Postup mezi 5 nejlepších v celém kraji je největší úspěch tohoto týmu v celé historii oddílu, protože to ještě žádný tým žaček nedokázal.

Dosud nesplněný sen se stal skutečností pro tým žaček, když se dokázaly probojovat do skupiny „A“ v krajské soutěži. Postup mezi 5 nejlepších (z celkových 29) v celém kraji je největší úspěch tohoto týmu v celé historii oddílu, protože to ještě žádný tým žaček nedokázal. Dívky prolomily tabu první skupiny ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde si přesvědčivými výhrami nad Bílovcem, Frenštátem p.R. a Frýdlantem n.O zajistily postup. Obrovská a zasloužená gratulace našim děvčatům. Na své si přišli i junioři, kteří letos startují v krajské soutěži mužů, a povedlo se jim získat první body, když porazili v tělocvičně SPGŠ Opavu. Gratulace patří i jim. V obou týmech nastupují současní i bývalí studenti naší školy a my pevně doufáme, že se podaří volejbalovou tradici udržet.
Pokud se chcete přihlásit do volejbalu, stačí přijít na kterýkoli trénink v pondělí a ve středu od 15:00 do 16:30 na hale ZŠ Janáčkovo. Chcete-li se podívat na nejbližší domácí utkání, zveme všechny srdečně 17. 11. v 10:00 na naši halu, kde budou hrát naši junioři s týmem Ostravy a 19. 11. od 10:00 na turnaj těch nejmladších v minivolejbale.

text a foto: Martin Kopeček

Předchozí

Nejnovější příspěvky
Archivy