Velikonoční partnerské dovádění

Veselé Velikonoce! Všichni se těšíme na jaro, na sluníčko a taky na nejkrásnější svátky v roce – na Velikonoce. A abychom se pěkně na ně naladili…

Veselé Velikonoce!

Všichni se těšíme na jaro, na sluníčko a taky na nejkrásnější svátky v roce – na Velikonoce.
A abychom se pěkně na ně naladili, uspořádali žáci 6.C pro svoji partnerskou třídu 1.C velmi milé překvapení. Přišli na návštěvu do jejich třídy a nachystali společně se svojí paní učitelkou Monikou Veselkovou pro ně spousty zábavy: veselého velikonočního zajíčka, kterého si sami vyrobili, zábavný velikonoční kvíz a také soutěže a hry v tělocvičně. A co je důležité, hlavně jsme se sešli a prvňáčci se měli možnost potkat se svým velkým kamarádem, šesťákem a prožít pěknou chvilku. Všichni dostali pěkné odměny a už teď se těšíme na příští společné setkání.

Prvňáčci děkují svým šesťákům: moc se nám to líbilo!

Text: Iva Hoferková
Foto: Monika Veselková

 

 



 

 

Ve čtvrtek 18.1.2018 se konalo v prostorách velkého sálu SVČ Krnov Krajské kolo přeboru družstev žáků 6. – 9. tříd v šachu. Do tohoto turnaje postoupilo po vítězství v okresním kole družstvo A ve složení: Jan Šlachta, Petr Čech, Vít Anděl a Tomáš Novák. Divokou kartu se podařilo získat i našemu druhému týmu, který soutěžil ve složení: Patrik Zámarský, Alenka Šťastná, František Blažek a Jáchym Odstrčil.

Obě naše družstva

Archivy