Mladší žačky reprezentovaly na MČR ve volejbale

Volejbalistky VO Slezská Orlice mají za sebou první zkušenost s turnajem republikového formátu. V Přerově o víkendu 6. – 7. 4. se účastnily kvalifikace na Mistrovství ČR. Zážitky a zkušenosti, které si odnesly, jsou pro další rozvoj tohoto mladého týmu neocenitelné.

Volejbalistky VO Slezská Orlice mají za sebou první zkušenost s turnajem republikového formátu. V Přerově o víkendu 6. – 7. 4. se účastnily kvalifikace na Mistrovství ČR. Zážitky a zkušenosti, které si odnesly, jsou pro další rozvoj tohoto mladého týmu neocenitelné. Náš oddíl ještě nemůže efektivně konkurovat takovým, jako jsou Bílovec, Brno, Přerov a podobné týmy, které mají daleko větší tradici a vyspělejší kádr. Ale časem by se to mohlo stát a takovéto zkušenosti tomu hodně napomáhají. Velké poděkování patří rodičům za celoroční pomoc s odvozem a Městu Krnov a Moravskoslezskému kraji za finanční pomoc a podporu oddílu.
Volejbalistkám tím definitivně skončily všechny soutěže organizované ČVS. Sezóna ale ještě neskončila, čekají je turnaje v květnu, závěr Volejbalové ligy ZŠ a česko-polský turnaj. Bližší informace najdete na www.voslezskaorlice.cz

 

Nejnovější příspěvky
Archivy