Školní bulletin pro 2. pololetí

Aneb co nás čeká a nemine v druhé polovině školního roku – soutěže, výlety, vzdělávací akce a jedno ředitelské volno.

 

Kompletní verze ke stažení zde:  kalendarium_2020b

 

Milí žáci,

školní rok se nám v tichosti přehoupl do druhé půlky. U některých proběhl závěrečný „tah na branku“ s následným vítězstvím v podobě výborných výsledků, někteří si uvědomili, že se vyplatí pracovat systematicky. Gratuluji všem, kteří jsou se svými výsledky spokojeni a přeji úspěšnou snahu těm, kteří se ještě chtějí zlepšit.

I druhá půle školního roku bude mít co nabídnout – někteří z vás vyrazí do Terezína, Prahy či do Rakouska, vyvrcholí mnoho předmětových soutěží a školních projektů. Především však nastane vám, deváťákům, čas přijímacích zkoušek, které ukáží, jak jste se svědomitě připravovali a nasměřují vaše další kroky k profesní přípravě. Držíme vám palce a těšíme se na vaše úspěchy!

 

Milí rodiče,

vzdělávání a školský systém je podle průzkumů jedním z nejčastějších rodičovských diskuzních témat. Jistě i vás zajímají metody výuky, tradiční i moderní přístupy, srovnáváte své vlastní školní zkušenosti se současnými podmínkami. Že se o vzdělávání tolik hovoří, je dobře. A jako v každé diskuzi, je také zde důležité vycházet ze zkušenosti a vlastního prožitku.

Proto vás zvu – vraťte se na chvíli do školních lavic, staňte se žáky a podívejte se na školu očima vašich dětí. Některé věci se prostě musí zažít, abychom jim mohli porozumět. Přijměte tedy naše pozvání a v sobotu 29. února od 8:00 hodin usedněte do lavic! Společně tak budeme mít příležitost zkoumat, porovnávat a sdílet své zkušenosti. Těšíme se na diskuzi a setkání s vámi.

                                                                                                                                                                  Mgr. Karel Handlíř

                                                                                                                                                                   Ředitel školy

Archivy