Střípky z lyžáku 2022

V temných údolích karlovských kopců se po dvouletém pandemickém tichu opět rozezněly veselé dětské hlasy! Ano, je tu konečně další lyžák! Tentokrát v opravdu masovém vydání – jely sedmé i osmé třídy dohromady, což čítá téměř šedesát sněhuchtivých žáků! Nebylo by přece fér ošidit bývalé sedmáky o tak krásný zážitek jen kvůli tomu, že před rokem byli všichni zavření doma.

Jedinou opravdovou ztrátou je prozatím neúčast vedoucího kurzu, pana učitele Kopečka, který pro jistotu den před odjezdem upadl do hlubin karantény. Přejeme brzké uzdravení a posíláme několik šťavnatých zážitků: od sněhových parakotoulů, přes lyžařské svisty a snowboardové fintičky až po nádherná panoramata karlovských vrcholků…

Všichni účastníci neztrácí chuť vrhnout se do sněhu, ani čich, když se v útrobách svých kufrů zoufale snaží najít poslední zbytky dobrot dovezených z domu. Ale jídlo je tu skvělé, takže nevadí… Večerní programy zpestřují kreativní nápady žáků, které jsou odměněny častými salvami smíchu. Takže pozor, Krnove! Přijedeme vás nakazit dobrou náladou a spoustou krásných zážitků!

 

Váš lyžařský All Star Team

Archivy