Finále poháru přípravek

Ve čtvrtek 22. září se ve Frýdku-Místku uzavřel letošní ročník Beskydského poháru přípravek a Atletické ligy minipřípravek. Jednalo se o čistě atletické kolo a na programu byly běhy na 60m, 150m a 500m, dále skok daleký a hod raketkou.

Minipřípravky

Mezi dívkami se nejlépe z našich představila Terezka Venháčová, která nenašla přemožitelku v běhu na 150m a ve sprintu na 60m obsadila krásné 4.místo. Díky celoročnímu úsilí všech členek týmu mladší přípravky mohly naše holky na konci dne zvednout nad hlavu pohár za celkové 5. místo v kraji.

Přípravky

Skvěle si vedl Fanda Mrkvan, který si dovezl bronzové medaile z běhů na 60m a 150m i ze skoku do dálky. Na 150m musela o držiteli bronzové medaile rozhodnout až cílová kamera, když na setinu sekundy shodného času velmi těsně vyhrál nad svým oddílovým kamarádem Matějem.

Ve velkém množství závodících chlapců se neztratil ani Marcel Koval, který ve skoku do dálky dosáhl na krásné 6.místo a v 60m sprintu na 8.místo.

Díky svým celoročním výsledkům a bojovnosti mohli kluci na úplný závěr také zvednout pohár za 5. místo v krajské soutěži družstev za rok 2022.

Krásně zvládly závody i Anežka Vašířová a Dorotka Hellerová.

Gratulujeme a děkujeme za reprezentaci !!!

Můžete se k nám připojit  na Atletice Krnov.

Text a foto: Dagmar Kovalová

Archivy