Super odpoledne v ŠD

V úterý jsme si užili super odpoledne. Vydali jsme se na výstavu „Barbie a její svět“„Ukázky řemesel a cínového nádobí“. Ale protože bylo všude plno sněhu, tak jsme se po cestě rozhodli, že si postavíme sněhuláka a zakoulujeme si. Sněhu bylo dost, tak nám to šlo hodně rychle. Užili jsme si hodně legrace a hlavně jsme jako sněhuláci vypadali my.

V úterý 17.1. jsme si užili super odpoledne v ŠD. Vydali jsme se na výstavu „Barbie a její svět“„Ukázky řemesel a cínového nádobí“. Ale protože bylo všude plno sněhu , tak jsme se po cestě rozhodli, že si postavíme sněhuláka a zakoulujeme si. Sněhu bylo dost, tak nám to šlo hodně rychle. Užili jsme si hodně legrace a hlavně jsme jako sněhuláci vypadali my.

Flemmichova vila už na nás čekala, tak jsme ze sebe setřepali sníh a pokračovali v cestě. Výstava nás všechny moc uchvátila. Panenek byla spousta, ale co všechny zajímalo, byla ukázka řemesel. Všichni si mohli vyzkoušet, jak se dělá střecha ze šindele, jak se navléká jehla a jak se tká třeba koberec. Mohli jsme si zachytat ryby (dřevěné) a pohrát si i v malé herně, kde si děti mohly vyzkoušet i paruky.

Odpoledne se nám moc vydařilo, jenom jsme byli dost zasněžení a mokří, ale to vůbec nevadí, to prostě k zimě patří.

Text a foto M. Košinarová

Následující

Archivy