Den otevřených dveří

Únor je za dveřmi a s ním i zápis předškolních dětí do 1. tříd základních škol. Na děti čeká nové prostředí a noví lidé. Aby se s tímto prostředím seznámily ještě před samotným zápisem, pořádáme – Den otevřených dveří. Rodiče budoucích prvňáčků si se svými dětmi mohou přijít prohlédnout školu v pondělí 30. ledna 2012 od 8:00 do 16:00 hodin.

Únor je za dveřmi a s ním i zápis předškolních dětí do 1. tříd základních škol. Na děti čeká nové prostředí a noví lidé. Aby se s tímto prostředím seznámily ještě před samotným zápisem, pořádá Základní škola Krnov, Janáčkovo náměstí 17 – Den otevřených dveří.

Rodiče budoucích prvňáčků si se svými dětmi mohou přijít prohlédnout školu v pondělí 30. ledna 2012 od 8:00 do 12:30 hodin. Kromě samotné prohlídky prostorů školy jim učitelé rádi odpoví na případné dotazy. Rodiče, jejichž děti budou s největší pravděpodobností navštěvovat školní družinu, mohou přijít i v odpoledních hodinách od 12:30 do 16:00 hodin a seznámit se s činností a provozem družiny.

Přijďte se přesvědčit, že naše škola je to správné školské zařízení, které by vaše dítě mělo v dalších letech navštěvovat. Těšíme se na vás.

 

Předchozí

Následující

Nejnovější příspěvky
Archivy