Valentýnská párty

Dávno víme, že škola může být i velmi zábavná. Valentýnský svátek oslavujeme každý rok. Nejdříve jsme začali s výzdobou. Vystřihovaná srdíčka jsme přišpendlili nebo nalepili, kde se dalo, další část výzdoby doplnily nafukovací balónky. Někteří ještě na poslední chvíli zdobili a psali valentýnská přáníčka. A to všechno během jedné hodiny.

     

Měli jsem také opět příležitost pohrát si se slovní zásobou našeho krásného českého jazyka. V matematice jsme řešili hlavolamy, doplňovačky se srdíčky a soutěžili v počítání. Jako u každé správné oslavy nechybělo ani parádní valentýnské občerstvení. Spolužák Aleš nám také v“ přímém přenosu“ ukázal, jak rychle můžeme takové občerstvení připravit. Nejvíce jsme se těšili na malování na sněhu. Vloni nám počasí moc nepřálo, letos jsme si to mohli pořádně vychutnat.

  

Namalovali jsme tolik srdíček, že by to vystačilo pro celou školu. Pobyt venku nám po báječné svačině velmi prospěl. Odpolední hudební výchovu jsme završili poslechem hudby různých žánrů tematicky zaměřený na tento den. Když nám po „diskošce“ všem pořádně vyhládlo, vytáhla děvčata „eso z rukávu“. Báječné tousty, za které by se nemusela stydět žádná maminka, zahřály nejen u srdce. Úplně jsme zapomněli, že už vyučování dávno skončilo. Když se dokonale skloubí učení, zábava, pobyt venku s dobrou náladou, nadšením, pílí a dobrou svačinou, nechcete už nic jiného.

           

 

          

         

                                                           Žáci 5.D

Předchozí

Následující

Archivy