Úterý – den třetí

Ve volnějším tempu jsme si užili třetí den v Praze.

Nezapomenutelným zážitkem se jistě stala prohlídka Národního divadla. Díky výkladu a atmosféry celé budovy nastal v první galerii výjimečný úkaz – 29 sedících, mlčících a dech tajících žáků (kdo nezažil, ten nepochopí).

     

      

Čas před vrcholem dnešního dne strávili ratolesti s šedesáti známými (leč voskovými) osobnostmi.

     

Den se nám snažila znepříjemnit paní na infocentru, ale i přes tento malý zádrhel se nám podařilo dostat na prohlídku Staroměstské radnice.

     

Odtud už byl jen kousek k „vrcholu“ dne, na který jsme se připravovali již od rána. Kvůli vstupence na focení s pohárem mistrů světa v hokeji a autogramiádě jsme vykoupili ve třech trafikách deník Sport (ten školní výlet, o kterém se píše na www.deniksport.cz, to jsme MY). Neveříte? Kupte si dnešní deník Sport !!!! Hochům se podařilo jako jediným z tří tisíc fanoušků získat desetiminutovou pozornost hráče Červenky pouze pro nás 🙂

     

     

     

Před brzkou večeří se naše zlatíčka proměnila v sličné slečny a švarné mládence (radost pohledět). Andreas K., Jan C., Tomáš Ř. se stylizovali do role agentů VVPP. Díky nim jsme se bezpečně a nerušeně dostali do divadla na představení Když Harry potkal Sally v hlavních rolích s J. Langmajerem a I. Jirešovou (pro znalce Ordinace jde o MUDr. Hruška a barmanka Lucie).

   

Pochvala pro dnešní den: Lukáš Č. za zjištění informací o autogramiádě

Všichni (krom jednoho nejmenovaného) za dnešní super náladu, pohodu, včasné příchody a chování.

Následující

Nejnovější příspěvky
Archivy