1. Den Expedice VVPP 2011

Expedice odstartovala dnes ráno v 7:09 odjezdem z Krnova v počtu 29 účastníků + 3 vedoucí. Kupodivu bezproblémovou přepravu expedice zajistily ČD a proto jsme se se svými "loďáky" vylodili přesně v poledne na hlavním nádraží v Praze.

   

Následoval zrychlený přesun metrem směr Černý most a pak po svých do hotelu Bridge.

 

1. překvapení dne – "milá" paní recepční v hotelu byla tak "zodpovědná", že jsme přišli na muzikál "Děti ráje" s pětiminutovým zpožděním a vcházeli jsme do setmělého sálu za doprovodu pana uvaděče se slovy – "To jste celá škola? To jste se zbláznili!

2. překvapení dne – před Goja music hall nás čekaly 2 účastnice expedice se zlatými medailemi na krku. Terka B. a Terka M. je získaly spolu s taneční skupinou FLASH na mistrovství ČR v parketových formacích.

3. překvapení dne – další zlato! Dorazilo v polovině představení muzikálu s Eleni M. z Tábora, a bylo za latinsko-americké tance.  

Konečně je expedice kompletní a my si můžeme vychutnat muzikál, jehož skvělá atmosféra zvedla ze sedaček hlavně paní učitelky a některá děvčata.

 

Hláška dne: "Paní učitelky, vy jste se nějak odvázaly!! Ondra K.

edit 23:35 telefon na pokoj pedagogického dozoru – nová hláška dne: "Já jsem Tereza z pokoje 204 a chtěla bych ještě do půlnoci nahlásit, že nám spadl obrázek ze zdi." 

Zážitek dne: Ellen odjela z výstaviště tramvají, zatímco ostatní stáli na zastávce – stačila jen zamávat. Šikovná holka, počkala na další zastávce.

Soutěž – Ulov si svou celebritu začala! 1.den odchycen Petr Ševčík a Monika Povýšilová (Superstar 2011) v metru směr muzikál.

Vítěz dne: p. uč. Janková + 3 celebrity (Ševčík, Povýšilová, Nosková)

  

Zklamání dne: p. učitelka Janková má sice 2 fotografie s celebritou, ale jen jeden podpis.

Poučení dne: Pokud si něco chcete půjčit v hotelu, vemte s sebou 100 Kč = " Vše za sto".

Pochvala dne: Adam Ž., Filip S., Marcel N., Honza R. – gentlemani odtáhli holkám kufry z Výstaviště.

Všem účastníkům za chování během dnešního dne (uzávěrka 22:00). 

FOTO DNE

 

Archivy