Těšíme se domů

 

Ráno: PRŠÍ !!!

Po snídani proběhl úklid a kontrola pokojů. Sbaleni členové expedice se shromáždili v recepci hotelu, kde došlo k závěrečnému hodnocení expedice. Týmy získávaly po celou dobu body za vypracované pracovní listy, aktivitu, správné odpovědi na kontrolní i nečekané otázky…

Konečné pořadí:

1. Rovnátka 137 bodů

2. Lachtani 136 bodů

3. Mamuti 135 bodů

4. Kachny 118 bodů

5. Tesla team 111 bodů

6. Kobry s.r.o. 106 bodů

7. Mentosky 86 bodů

8. Pražáci 65 bodů 

Týmy na prvních třech místech byly odměněny věcnými cenami.

   

Potom už jsme se chopili kufrů a deštníků a přesunuli se na hlavní nádraží, kde jsme udělali poslední společné foto u sochy Nicholase Wintona. Pak už nás čekala jen cesta domů.

   

Dorazili jsme sice se zpožděním, ale spokojeni, že jsme doma. Expedice byla ukončena 27.5.2011 v 17:17 hodin a jak říkají horolezci: "Každá expedice, ze které se vrátí všichni účastníci, je úspěšná.

   

Hláška dne: Tereza M. ve vlaku: "Holky, řekněte té paní, ať si sedne jinam."

Sportovec dne: Marcel N. za posilování s kufry a běh na jezdících schodech do protisměru s kufrem v ruce a batohem na zádech.

Poučení dne: Pokud má expedice 32 účastníků, je třeba 32 krát říct v kolik a kde je sraz.

Poděkování: pedagogickému dozoru – Romaně Jankové, Haně Wiedemanové a Veronice Pazderové za organizaci celého pobytu, sestavení programu expedice, články a fotografie na školní web, opravování pracovních listů, trpělivost s účastníky expedice, objednané počasí atd., atd.

 

A to ještě není konec, přátelé.

Archivy