Boty! PÓÓÓZOR!

Neznáme nudu, máme styl a jsme „in“. Nevěříte? Víte, že existuje více než 4 000 různých uzlů. Většina z nich má své jméno, jiné mají zase své číslo. Kombinací uzlů se stalo kreativní vázání tkaniček (především na sportovních botách).

   

Stylové vázání tkaniček se stalo u nás módní záležitostí od roku 2007. Dodnes jeho atraktivita neklesá. Vymýšlejí se stále nové a nové varianty. Také tkaničky prošly proměnami. Můžete dnes koupit nejen různobarevné, ale také elastické, spirálové, reflexní, svítící nebo s různými potisky. Ať jsou jakékoliv, vždy Vás bude vázání bavit. Každý týden můžete být „jiní“.

   

My jsme si oblíbili vázání dvěma různobarevnými tkaničkami. Všichni jsme se do vázání zabrali natolik, že jsme využili ještě další hodinu pracovních činností. Všechny to moc bavilo. Dokonce přišly ohlasy z řad rodičů, kteří se neostýchali si to také doma vyzkoušet. Takové hodiny se nám líbí. Nejsou náročné na materiál a není nikdo, kdo by to nechtěl vyzkoušet.

    

Hledáte inspiraci? Chcete zahnat nudu? Různé druhy vázání najdete na internetu. Stačí „vyguglovat“ heslo: vázání tkaniček a jste tam. Najdete, co hledáte. Vázáním tkaniček si můžete zkrátit čekání před školou, využít tím přestávku nebo zkoušet uzlování doma.
Tak na co ještě čekáte?

   
       

  Bokischová L., 5.B

Předchozí

Následující

Archivy