Malí vodníci ze ŠD

V sobotu 10.3. děti III. a V. oddělení se vydaly na krytý bazén v Krnově. Ráno jsme se sešli u školy. Všichni vybavení dobrou náladou jsme odstartovali naše sobotní dopolední plavecké dobrodružství. Všichni jsme se moc těšili. Po osprchování a prvním namočení jsme zjistili, že voda má tu správnou teplotu a pustili jsme se do her. Samozřejmě, že jsme si museli i zaskákat do vody.

V sobotu 10.3. děti III. a V. oddělení se vydaly na krytý bazén v Krnově. Ráno jsme se sešli u školy. Všichni vybavení dobrou náladou jsme odstartovali naše sobotní dopolední plavecké dobrodružství. Všichni jsme se moc těšili. Po osprchování a prvním namočení jsme zjistili, že voda má tu správnou teplotu a pustili jsme se do her. Samozřejmě, že jsme si museli i zaskákat do vody. Dokonce jsme si půjčili skluzavku a děti předvedly své nadání pro nádherné skluzy a vtipné skoky do vody. Pak se zase chtěly překonat v potápění a tak lovily a podplouvaly překážku. No prostě to bylo super. Dokonce se někteří odvážily si to jít vyzkoušet s paní vychovatelkou do hluboké vody. Tam si dokonce zaskákaly z bloků do hloubky. No to všichni koukali, jak šikovné děti – malé vodníky jsme jim tam dovedli.

No a pak jsme děti vzali za odměnu do bufetu, kde si koupily něco dobrého na zub, trochu si odpočinuly a dali jsme se zpátky na cestu. Maminky už na nás čekaly a nevěřily, že mají tak šikovné děti, když jsme jim vyprávěli, jak jsme plavali ve „velké“ vodě.

Všechny děti moc chválíme, byly moc šikovné a hlavně hodné!!!!! Už se těšíme na příště.

Text: M. Košinarová Foto: D. Gebauerová

Následující

Archivy