Znovu na natáčení v Čt a znovu vítězství…

V sobotu 12. května odjel na natáčení pořadu Zprávičky – Miniparlament také Martin Vondra z 1. stupně. Martin představoval svůj návrh: vytvořit na školách žákovské miniporadny, jako první. Tento návrh se všem zdál velmi zajímavý. I když propukla velká debata, obstál na výbornou. Dostal nejvyšší počet hlasů, který je možné získat.

V sobotu 12. května odjel na natáčení pořadu Zprávičky – Miniparlament také Martin Vondra z 1. stupně. Bylo to stejně napínavé jako v březnu, kdy porazil své soupeře Tomáš Halíř. Martin představoval svůj návrh jako první. Obhajoval návrh: Vytvořit na školách žákovské miniporadny, podobné té, kterou jsme otevřeli u nás na škole. Tento návrh se všem zdál velmi zajímavý. I když propukla velká debata, obstál na výbornou. Dostal nejvyšší počet hlasů, který je možné získat.

Pak už se čekalo jen, jak budou úspěšní ostatní. V rozstřelu se nakonec setkal s Klárou (13 let). Na danou soutěžní otázku se přihlásil Martin jako první. Správná odpověď ho dostala do vítězného konce. Martin za odměnu natočí film ke svému tématu stejně jako Tomáš. (Viděli jste filmeček Tomáše?)

Když už vše skončilo, udělali jsme pár fotek na památku s dramaturgem pořadu Petrem Kopeckým a moderátorkou pořadu Barborou Černoškovou. Martinovi moc gratulujeme.

Text a foto: L.  Bokischová

Nejnovější příspěvky
Archivy