HLEDÁME………

… účastníky zájezdu!  Jsi žákem 8. ročníku? Chceš poznat krásy našeho hlavního města? Nevadilo by Ti, že týden v květnu nebudeš chodit do školy? Jestli jsi odpověděl /a na všechny otázky ANO, více informací a přihlášku najdeš v článku. Neváhej, pojede jen 30 vyvolených!  Zn. Poznej a pobav se!

VVPP je tady znovu !

POZOR! Osmáci POZOR! Jejich rodiče

Stejně jako v uplynulých letech, tak i v letošním školním roce, se připravuje týdenní výukový, poznávací, kulturně a výchovně vzdělávací pobyt v našem hlavním městě, v Praze. Pro letošní školní rok byl vybrán termín 26.5. – 31.5.2013 a je organizován jen pro žáky 8. ročníků. Celková cena, včetně ubytování s polopenzí a všech vstupů, se pohybuje kolem 3 500,- Kč. Ubytování s polopenzí je na již zmíněný termín zarezervováno v hotelu Denisa (http://www.hotel-denisa.cz).

Pobyt v Praze má výchovně a kulturně vzdělávací charakter a má žákům ukázat historii i současnost hlavního města našeho státu. Kromě kulturně historických památek mají žáci možnost navštívit muzea, ZOO, nahlédnout do zákulisí Národního divadla nebo i Pražského hradu, navštíví Senát a shlédnou muzikál nebo jinou činohru pražských divadel. Vzhledem k tomu, že ubytování s polopenzí, vstupy do historických objektů a návštěva divadel jsou velmi nákladné, je úhrada celého pobytu rozvržena do tří záloh, o jejichž termínech uhrazení budou zájemci o pobyt předem informováni. Pobyt v Praze je součástí školního vzdělávacího programu, proto prosíme o zvážení účasti Vašeho dítěte na tomto pobytu. Počet účastníků je limitován číslem 30. Na třídních schůzkách dne 22.11.2012 budou k dispozici závazné přihlášky u třídních učitelů, na kterých najdete i termíny jednotlivých splátek a číslo účtu, na které budete peníze posílat. Přihlášky je nutno vyplnit a odevzdat co nejdříve, nejpozději však do 14.12.2012. Případné další dotazy zodpoví organizátor pobytu p. učitelka Romana Janková.

A na závěr: Ještě váháte? Koukněte se na reportáže z Expedic 2010, 2011 a 2012 na stránkách naší školy – www.zsjnkrnov.cz  –  květen 2012 Pražská 25ka, květen 2011 Expedice VVPP 2011červen 2010

závazná přihláška

Vedoucí VVPP: Romana Janková

Archivy