Duch Diega y Barracas de la Huterro byl s našimi hudebníky

V pátek 10.5. SAH odstartoval druhé soustředění s pěveckým sborem ZŠ Města Albrechtice. Cílem byla příprava na společná vystoupení, která proběhnou 1.6. v Městě Albrechticích15.6. v Dívčím Hradu

V pátek 10.5. SAH odstartoval druhé soustředění s pěveckým sborem ZŠ Města Albrechtice. Cílem byla příprava na společná vystoupení, která proběhnou 1.6. v Městě Albrechticích15.6. v Dívčím Hradu.

Je vidět, že vedení i děti jsou lepší a lepší. Novou skladbu Guantanamera jsme zvládli během tří hodin secvičit, nazpívat i mnohonásobně upravit a zopakovat. Inspirací nám byla vzpomínka na světoběžného umělce Diega Huterru, který s námi studoval a tuto skladbu nás naučil.
Zároveň jsme stihli zopakovat všechny skladby našeho repertoáru jako přípravu na Moravia Talent, který proběhne ve Zlíně 26.5. Vše zakončila svou produkcí naše kapela.
Čas na práci skončil ve 21:00 a tím začal čas zábavy a her. Vydařil se, jak je naším zvykem, na 100%. Plácaná, povídání, povídání, společenské hry. Spát se šlo organizovaně, avšak nepříliš časně.

Děkujeme kolegyni Veronice Glötzerové za organizaci a přípravu soustředění a chválíme samozřejmě i sebe. Největší pochvalu zaslouží naši hudebníci, kteří se předvedli vzorně, sešli se konečně v plné sestavě a zvládli vše, co bylo třeba.

Text a foto: Martin Kopeček

Archivy