Ve znamení hudby

Přestože nás v Olomouci hudebníci opustili, písničky nás provázely po celý den, až do brzkých ranních hodin druhého dne.

Praha nás přivítala nevlídným počasím, což u některých vyvolalo zděšení (paní učitelko, tam prší !). Úmrtnost dešníků zatím -1. Následoval rychlý přesun na hotel, ubytování, převlečení a hurá na muzikál. Zatím někteří nepochopili, že sraz v 13:50 znamená sraz 13:50, ne 14:00.

Muzikál Noc na Karlštejně jsme nakonec stihli a v průběhu představení v Hudebním divadle v Karlíně se k nám připojili naši hudebníci ze SAHu – expedice je kompletní.

Cestou na hotel jsme vyhlásili “bojovku”. Po příchodu na hotel měli 25 minut na večeři a přípravu na večerní tajnou akci. Instrukce zněly: pohodlné boty, sportovní oblečení, tričko bez loga, deštník a pití.

U večeře pochopili všichni, až na personál hotelu, že spěcháme. Až do Barradovských ateliérů naši miláčkové netušili, co je čeká. SUPERSTAR! Před studiem pak žhavili telefony a sociální sítě, aby všem řekli, že budou v televizi. Na pódiu se kromě Kukyho, Itcha a Sabči vystřídali také Nikola V., Tomáš B. a Vojta P. a za odměnu získali trička s logem superstar.

Přes celou Prahu jsme nakonec dorazili na hotel. Děti jsou řádně utahané, tak čekáme klidnou noc a s velkými obavami vyhlížíme zítřejší Královskou cestu. (vzhledem k času na spaní a deštivému počasí)

Pochvala dne: pan učitel Kopeček, za to, že dopravil vypůjčené členy expedice včas na místo.

Zklamání dne: počasí a teplota vzduchu

Předchozí

Následující

Nejnovější příspěvky
Archivy