Pátý ročník VVPP je tady !

Stejně jako v uplynulých letech, tak i v letošním školním roce, se připravuje týdenní výukový, poznávací, kulturně a výchovně vzdělávací pobyt v našem hlavním městě, v Praze. Pro letošní školní rok byl vybrán termín 18.5. – 23.5.2014 a je organizován jen pro žáky 8. ročníků. Celková cena, včetně ubytování s polopenzí a všech vstupů, se pohybuje kolem 4000,- Kč. Ubytování s polopenzí je na již zmíněný termín zarezervováno v hotelu Denisa (http://www.hotel-denisa.cz). Pobyt v Praze má výchovně a kulturně vzdělávací charakter a má žákům ukázat historii i současnost hlavního města našeho státu. Kromě kulturně historických památek mají žáci možnost navštívit muzea, ZOO, nahlédnout do zákulisí Národního divadla nebo i Pražského hradu, navštíví Senát a shlédnout muzikál nebo jinou činohru pražských divadel. Vzhledem k tomu, že ubytování s polopenzí, vstupy do historických objektů a návštěva divadel jsou velmi nákladné, je úhrada celého pobytu rozvržena do tří záloh, o jejichž termínech uhrazení budou zájemci o pobyt předem informováni. Pobyt v Praze je součástí školního vzdělávacího programu, proto prosíme o zvážení účasti Vašeho dítěte na tomto pobytu. Počet účastníků je limitován číslem 30. Na třídních schůzkách dne 21.11.2013 budou k dispozici závazné přihlášky u třídních učitelů, na kterých najdete i termíny jednotlivých splátek a číslo účtu, na které budete peníze posílat. Přihlášky je nutno vyplnit a odevzdat co nejdříve, nejpozději však do 13.12.2013. Případné další dotazy zodpoví organizátor pobytu p. učitelka Romana Janková a p.učitelka Veronika Pazderová.

A na závěr: Váháte? Koukněte se na reportáže z předchozích čtyř ročníků na stránkách naší školy. Nebo kontaktujte spolužáky z vyšších ročníků. Pomohou Vám se rozhodnout.
www.zsjnkrnov.cz – květen 2013 Janáčkovi Pražáci, květen 2012 Pražská 25ka, květen 2011 Expedice VVPP 2011 a červen 2010

Romana Janková a Veronika Pazderová

Nejnovější příspěvky
Archivy