Ještě trochu Londýna

Ráno se posádka naposledy rozloučila se svými rodinami a vyrazila na poslední průzkumnou etapu své cesty po Londýně. Celodenní putování začalo u proslulé tvrze známé pod názvem The Tower. Po prohlídce dech beroucích korunovačních klenot, sbírky autentických středověkých brnění a zbraní, mučírny a jiných zajímavostí skrývajících se v Toweru se výprava odebrala pěšky přes Tower Bridge

24.10.2014 
Ráno se posádka naposledy rozloučila se svými rodinami a vyrazila na poslední průzkumnou etapu své cesty po Londýně. Celodenní putování začalo u proslulé tvrze známé pod názvem The Tower. Po prohlídce dech beroucích korunovačních klenot, sbírky autentických středověkých brnění a zbraní, mučírny a jiných zajímavostí skrývajících se v Toweru se výprava odebrala pěšky přes Tower Bridge, podél řeky Temže, přes Millenium Bridge k proslulé katedrále Sv. Pavla. S úsměvem na tvářích vystoupali členové posádky 530 schodů až na samý vrchol aby s blaženým pocitem shlédli dolů a spatřili pod sebou Londýn v celé své kráse. Poslední etapa cesty vzala naše cestovatele na vodu a po řece Temži se lodí dopravili do Greenwich, kde překročili nultý poledník a poté už je jejich kroky zavedly k autobusu a trajektem se vydali na cestu ke svým domovům.

25.10.2014
Za celou dobu nedošlo k žádné vzpouře a tudíž nebylo nutno uchýlit se k žádným trestům ani uvěznění. Kapitáni byli s posádkou nadmíru spokojeni, ocenili především její disciplínu, vzájemnou ohleduplnost, spolehlivost, kamarádství, spolupráci a dobrou náladu. Třešničkou na dortu byla oslava narozenin dvou členů posádky, která proběhla v tanečním rytmu na palubě autobusu. Vše nejlepší Aničko a Martine.

Vzkaz od kapitánů celé posádce:
„Děkujeme za skvělou výpravu. Byli jste super. Uvidíme se na příští plavbě.“

Archivy