Dětské a sportovní hřiště u školy jsou opět otevřené veřejnosti

Školní sportovní hřiště a dětské hřiště u ZŠ Krnov, Janáčkovo náměstí 17 se od soboty 11. dubna 2015 opět otevírá pro širokou veřejnost. Díky vstřícnému přístupu města Krnova bude na oba areály dohlížet správce.

Školní sportovní hřiště a dětské hřiště u ZŠ Krnov, Janáčkovo náměstí 17 se od soboty 11. dubna 2015 opět otevírá pro širokou veřejnost. Díky vstřícnému přístupu města Krnova může na oba areály dohlížet určený správce.

Sportovní hřiště

Provozní doba hřiště bude v pracovní dny od 15:00 – 19:00 hodin, o víkendech a v průběhu celých letních prázdnin od 10:00 – 20:00 hod.

Návštěvníci mohou využít tartanové hřiště na kopanou, basketbal, volejbal, nohejbal, běžeckou dráhu (50 m) a dálkářský sektor, cvičenbí areál pro workout, stůl na stolní tenis a mobilní badminton.

Správce bude zajišťovat provoz a dbát o dodržování návštěvního řádu a bezpečnosti uživatelů, dále je možné si u něj vypůjčit balóny na kopanou, basketbal a volejbal, sítě na nohejbal, volejbal a tenis, mladším uživatelům může pomoci s organizací hry, popř. malých turnajů. Návštěvníci mohou využít hřiště tartanové hřiště na kopanou, basketbal. Správce neodpovídá za bezpečnost návštěvníků.

Přednostně je areál určen žákům naší školy, tedy mládeži od 6 – 15 let. Žáci mladší 6 let mají vstup povolen pouze v doprovodu rodičů. Zpoplatněno je pouze rezervování konkrétních termínů (80 Kč/hod.).

Pokud tedy holdujete pohybu a chcete si zahrát s kamarády kopanou, basket, volejbal, nohejbal, badminton či jiné hry, zaskákat si do dálky, nebo změřit výkon ve sprintu pak jste vítáni a jedinou podmínkou je bezpodmínečně respektovat návštěvní řád. 

Návštěvní řád otevřeného sportovního hřiště


Dětské hřiště

Je určeno dětem ve věku 3-10 let. Děti do 6 let mohou jen v doprovodu dospělé osoby. Na hřišti je několik herních prvků (houpačky, kladiny, hrazdy, lezecké sítě, provazové průlezky, tabule a hnízdo. Pro rodiče jsou k dispozici lavičky a stojan na kola.

Nad dodržováním návštěvního řádu bdí správce, který je většinou přítomen na sportovním hřišti přes cestu. Areál dětského hřiště je nepřetržitě monitorován bezpečnostní kamerou.

Návštěvní řád dětského hřiště

text: K. Handlíř

Archivy