Velikonoční turnaj ve vybíjené

Ve středu 1.4.2015 jsme se zúčastnili turnaje ve vybíjené ŠD. Nejprve jsme si mysleli, že je to apríl a někdo si z nás vystřelil. Ale jakmile jsme vešli do tělocvičny na ZŠ Žižkova a uviděli ten ruch, hned nám došlo, že to bude velice náročné odpoledne. Přihlásilo devět škol z Krnova a okolí.

Ve středu 1.4.2015 jsme se zúčastnili turnaje ve vybíjené ŠD. Nejprve jsme si mysleli, že je to apríl a někdo si z nás vystřelil. Ale jakmile jsme vešli do tělocvičny na ZŠ Žižkova a uviděli ten ruch, hned nám došlo, že to bude velice náročné odpoledne. Přihlásilo devět škol z Krnova a okolí. 

V 14:00 to vše začalo. Protože nás bylo hodně, tak se upravila pravidla. Náš fialový tým – Janáčkova lvíčata – se skládal z 12 hráčů, dvou náhradníků a jednoho super fandy. Kluci byli úžasní a bojovali jako lvi. Nikdo nic nevzdával. Měli jsme nejmenší a nejmladší děti, proto jim patří velké dík a pochvala, že se jen tak nezalekli těch velkých „buldozérů“, které stály proti nim! Vůbec nevadí, že jsme nebyli na prvních místech, my se budeme dál zlepšovat a trénovat. No a uvidíme příští rok, třeba je všechny porazíme!! Trénujeme vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:30 v tělocvičně a kdo bude mít chuť si s námi zasportovat, tak se přidejte!
Kluci děkujeme za vzornou reprezentaci naši školy!
Náš tým: Petr Semian, Jakub Trumpeš, David Tyll, Teo Pospíšil, Jan Grigor, Robert Galistel, Semír Keskani, Adam Tyll, David Svetlý, Dalibor Kubačák, Tomáš Pospíšil, Dominik Koritar, Adam Lukeš, Patrik Lazar a náš super fanda Daniel Rybka.

Text a foto: Miluše Košinarová

Předchozí

Následující

Archivy