Pršelo nám štěstí – MO, okresní kolo

Ve středu 8. dubna si šlo devět žáků naší školy porovnat své síly do SVČ Méďa. Když nepočítáme kondičku, kterou jsme potřebovali k přesunu ze školy, když zapomeneme na zimu a déšť, nebylo potřeba žádné tělesné zdatnosti, ale pouze něco na psaní, jasná mysl, dobrý úsudek, trochu početních dovedností a práce doma.

Ve středu 8. dubna si šlo devět žáků naší školy porovnat své síly do SVČ Méďa. Když nepočítáme kondičku, kterou jsme potřebovali k přesunu ze školy, když zapomeneme na zimu a déšť, nebylo potřeba žádné tělesné zdatnosti, ale pouze něco na psaní, jasná mysl, dobrý úsudek, trochu početních dovedností a práce doma (spočítat minimálně čtyři příklady základního kola). Nic víc, nic míň…….. A STÁLO TO ZA TO !!!

V kategorii Z6 školu reprezentovali ANNA STEJSKALOVÁ a TOMÁŠ BAŽO. Oba byli úspěšní řešitelé. ANIČKA SKONČILA NA 2. MÍSTĚ 

V kategorii Z7 si započítal FILIP ZOUHAR, taktéž se stal úspěšným řešitelem okresního kola (4. MÍSTO).

Kategorii Z8 šli prověřit v šestici. Jedinou úspěšnou řešitelkou od nás je VALÉRIE KOTÁSKOVÁ, KTERÁ OBSADILA 2 . MÍSTO VE SVÉ KATEGORII.

Všichni zúčastnění (A. Stejskalová, T. Bažo, F. Zouhar, D. Hanke, D. Havelka, V. Kotásková, O. Novák, A. Smékalová , S. Weissová) reprezentovali nejen sebe, ale i školu, za což jim děkujeme.

Zadání a řešení

text a foto: Markéta Mylková

Archivy