Zákaz vjezdu před školu

Vážení rodiče, upozorňujeme Vás, že od 1.9. 2015 je na ulici, která vede k hlavnímu vchodu do školy, umístěna značka “zákaz vjezdu všech motorových vozidel” a dodatková tabulka s časovým omezením od 6:30 – 8:30 hod. Stalo se tak na základě rozhodnutí dopravního odboru MÚ Krnov, po jednání se starostkou města Krnova. Na tomto jednání byla předána petice, kterou podepsalo 417 osob z řad rodičů, pedagogů a obyvatel žijících na ulici Janáčkovo náměstí.

Vážení rodiče, upozorňujeme Vás, že od 25.8. 2015 je na ulici , která vede k hlavnímu vchodu do školy, umístěna značka “zákaz vjezdu všech motorových vozidel” a dodatková tabulka s časovým omezením od 6:30 – 8:30 hod. Stalo se tak na základě rozhodnutí dopravního odboru MÚ Krnova, po jednání se starostkou města Krnova. Na tomto jednání byla předána petice, kterou podepsalo 417 osob z řad rodičů, pedagogů a obyvatel žijících na ulici Janáčkovo náměstí.

Chtěl bych poděkovat iniciátorům petice, panu MUDr. Smékalovi a panu Hudečkovi, všem osobám, které petici podpořily a vedení města Krnova.

Věřím, že toto omezení přispěje k větší bezpečnosti našich dětí při cestě do školy.  

Sdělení paní starostky Krnova

Text: K. Handlíř

Archivy