Halloweenské odpoledne v ŠD

Víc jak týden jsme se připravovali na halloweenské odpoledne s rodiči. Děti vyráběly duchy, dýně, netopýry a jiná strašidla, se kterýma jsme si vyzdobili třídu a udělaly krásné pozvánky pro rodiče. Chtěli jsme, aby se všem u nás líbilo. Myslím, že se nám to moc povedlo! 

„Posílám Ti v poště
motorové koště.
Až se u vás setmí,
klidně na něj sedni,
čeká tě tu úterní
odpolední strašení!“

Víc jak týden jsme se připravovali na halloweenské odpoledne s rodiči. Děti vyráběly duchy, dýně, netopýry a jiná strašidla, se kterýma jsme si vyzdobili třídu a udělaly krásné pozvánky pro rodiče. Chtěli jsme, aby se všem u nás líbilo. Myslím, že se nám to moc povedlo! V úterý 27. 10. 2015 odpoledne jsme vše nachystali a rodiče se začali scházet. Ale myslím, že víc jak rodiče jsme byli překvapeni my. Bylo jich tolik, že to nikdo z nás nečekal. Každá maminka donesla něco dobrého na zub (úplně se překonaly – muffiny, koláčky, buchty, oříšky, slané pečivo, koblížky, strašidelné sušenky ….) a tak jsme hodovali, pili kávičku a čaj, u toho si každý vydlabal dýni, vyrobil krásnou strašidelnou lucernu. Všem se to moc povedlo. Děti měly radost, že si mohou domů odnést krásné výrobky a malou sladkou odměnu.
Všem rodičům a dětem moc děkujeme za krásné odpoledne a doufáme, že si to užili!!!!!! Už přemýšlíme, co vymyslíme na příště.

V. a VII. Oddělení ŠD – M. Košinarová, M. Jančičková

Archivy