Rytíři z Parlamentu

V úterý 3.11.2015 se setkali členové Horní komory našeho ŽP se členy ŽP ZŠ Bruntál Cihelní, aby společně strávili dva dny, vzájemně se poznali  a naučili se spolupacovat. Každá skupina obdržela vše potřebné k uvaření guláše…

V úterý 3.11.2015 se setkali členové Horní komory našeho ŽP  se členy ŽP ZŠ Bruntál Cihelní, aby společně strávili dva dny, vzájemně se poznali a naučili se spolupacovat. Každá skupina obdržela vše potřebné k uvaření guláše (od kotlíku po koření) a společně jsme se vydali na Ježečkův palouček, kde jsme nejen vařili, ale taky bloudili, navrhovali své rodové erby, bojovali s hůlkou a na závěr dokonce lyžovali. Víc a víc jsme zjišťovali, že ke splnění úkolů potřebujeme hlavně spolupráci. Večer ve škole skupiny zdramatizovaly příběh krále Artuše  a vyzkoušeli svou odvahu při noční procházce školou.

Spánkem v tělocvičně ve spacáku vyzkoušeli odolnost svého těla. Čekal je složitý přesun “hradu” pomocí “lana”, kde se projevilo, jak umí rytíři spolupracovat a domlouvat se. V závěru přednesli rytíři oslavné eposy na téma “adapťák parlamentu”, které se jim velmi povedly. Čas ukáže, jak dobře se naučili spolupracovat.

foto a text: Hana Wiedemanová, koordinátor ŽP

Nejnovější příspěvky
Archivy