Odpolední vánoční tvoření

Tak jak už to bývá, vždy před Vánocemi máme nejvíc práce. A tak jsme se domluvili, že si uděláme takové menší odpolední vánoční tvoření. Ve spolupráci s 1.A a V. oddělením ŠD jsme se sešli v pátek 4.12. odpoledne v 15:00 a pustili se do práce. Děti tvořily krásné vánoční obrázky, které se jim moc povedly.

Tak jak už to bývá, vždy před Vánocemi máme nejvíc práce. A tak jsme se domluvili, že si uděláme takové menší odpolední vánoční tvoření. Ve spolupráci s 1.A a V. oddělením ŠD jsme se sešli v pátek 4.12. odpoledne v 15:00 a pustili se do práce. Děti tvořily krásné vánoční obrázky, které se jim moc povedly.

Každý si donesl něco dobrého na zub, takže jsme dělali malé přestávky na posilnění. No a protože nesmí na Vánoce chybět nějaký ten svícen, tak jsme se rozhodli, že si ho vyrobíme. Použili jsme staré CD, čajovou svíčku, borovicovou šišku a papírové ozdoby. Dětem se moc líbil, tak si každý udělal dva, aby mohl obdarovat i dědečka s babičkou.
Velká škoda byla, že nás zrovna v tento čas přepadla velká nemocnost, ale dětem, co onemocněly, slibujeme, že si to na jaře zopakujeme a taky si to s námi užijí.
Jinak moc dětem děkujeme za krásnou práci a příjemné odpoledne a já ještě jednou děkuji paní učitelce Martině Jirouškové za super spolupráci.
Přikládám pár fotek, na které jsme neměli vůbec čas a některé děti nám odvedli dřív, než jsme se vyfotili.
Přeji krásné a veselé Vánoce!

Text a foto: Miluše Košinarová

Archivy