Vzpomínky na sluncem rozpálené pláže

Poslouchali jste dlouhodobou předpověď počasí? Bílo, kam se podíváš. Když zvedneš hlavu k nebi, na obličej ti padají hebké polštářky v podobě sněhových vloček a jedna za druhou zase rychle taje. Poslouchali jste? Tak určitě víte, že nás z toho všeho v nejbližší době nic nečeká.

Poslouchali jste dlouhodobou předpověď počasí? Bílo, kam se podíváš. Když zvedneš hlavu k nebi, na obličej ti padají hebké polštářky v podobě sněhových vloček a jedna za druhou zase rychle taje. Šlápoty ve sněhu křupají při každém kroku. Od slunce se odráží malé diamantové odlesky krystalek ledu a vše kolem nás se nádherně třpytí. Na okna maluje mráz tajemné obrázky. A na půdě nebo ve sklepě už netrpělivě čekají lyže, sáně a kdo ví, co ještě. Poslouchali jste? Tak určitě víte, že nás z toho všeho v nejbližší době nic nečeká. Tak si to zkusme to čekání trochu zkrátit. Využijme pro radost naše vzpomínky na sluncem rozpálené pláže a na horké léto plné slunce, opalování, koupání, vlny na moři a radosti ze všedního dne.

To vše jsme Vám pomohli připomenout výstavkou pohlednic z prázdninové soutěže „Pozdrav spolužákům“. Měli jste možnost přečíst si vzkazy a prohlédnout místa na mapě, kde trávili zářivé léto Vaši spolužáci. Teď Vám nezbývá než věřit, že předpověď počasí se nevyplní a my budeme doufat s Vámi.
Hezké Vánoce a šťastný nový rok 2016.

Malí parlamenťáci, Bokischová L.

Archivy