Vánoční turnaj ve stolním tenisu

Ve středu 17. Prosince 2015 se uskutečnil již tradiční Vánoční turnaj ve stolním tenise. Turnaje se zúčastnilo 16 hráčů. Hrálo se vyřazovacím způsobem, tak zvaným „pavoukem“ na tři vítězné sety. Po vyrovnaných zápasech se do semifinále probojovali Jan Huser ze třídy 5.B, Lenka Martínková ze třídy 5.A, René Kožík ze třídy 3.B a Viktor Zivčák ze třídy 4.B. 

Ve středu 17. Prosince 2015 se uskutečnil již tradiční Vánoční turnaj ve stolním tenise. Turnaje se zúčastnilo 16 hráčů. Hrálo se vyřazovacím způsobem, tak zvaným „pavoukem“ na tři vítězné sety. Po vyrovnaných zápasech se do semifinále probojovali Jan Huser ze třídy 5.B, Lenka Martínková ze třídy 5.A, René Kožík ze třídy 3.B a Viktor Zivčák ze třídy 4.B. Velkým překvapením se stala Lenka Martínková, která podlehla až ve finále po skvělém výkonu Viktoru Zivčákovi. Atmosféra turnaje byla skutečně předvánoční, což dokumentují i přiložené fotografie. Všichni hráči našeho kroužku obdrželi vánoční dárečky a navzájem jsme si všichni popřáli.

Co říci závěrem? Jsem velmi rád, že po oba tréninkové dny, to je ve středu a v pátek, jsou obsazeny všechny stoly, a že jsme se dvakrát sešli i v průběhu vánočních prázdnin. 

Přeju všem hráčům a jejich rodičům hodně zdraví, štěstí a pohody v roce 2016.

Trenér kroužku stolního tenisu
Ing. Zdeněk Welna

Archivy