Přijímačky nanečisto

Už je to tady! V pátek nastane pro spoustu deváťáků, nejen z naší školy, den D. Dlouhoočekávaný postrach, ale také příslib naděje a zúročení hodin a hodin práce, vyplňování cvičných testů, školní i individuální domácí přípravy – to vše představují přijímací zkoušky. Letos poprvé 15. dubna, v den skutečných přijímacích zkoušek, zasednou do lavic v naší škole i žáci 8. tříd, kteří si prožijí atmosféru zkoušek nanečisto.

Už je to tady! V pátek nastane pro spoustu deváťáků, nejen z naší školy, den D. Dlouhoočekávaný postrach, ale také příslib naděje a zúročení hodin a hodin práce, vyplňování cvičných testů, školní i individuální domácí přípravy – to vše představují přijímací zkoušky. Nervozitu nejen žáků, ale i rodičů a učitelů, zároveň však víru, že vše dobře dopadne.

Letos poprvé 15. dubna, v den skutečných přijímacích zkoušek, zasednou do lavic v naší škole i žáci 8. tříd, kteří si prožijí atmosféru zkoušek nanečisto. Testy však budou odpovídat těm skutečným, vyzkouší si testy Cermat z matematiky i českého jazyka, bodování pak budou moci porovnat se skutečnými výsledky letošních přijímaček, při čemž zjistí, zda- li by na zvolené škole uspěli či ne. Budou mít tak nejen přehled, ale i úžasnou možnost využití celého jednoho roku podle svých osobních potřeb.

Přejeme všem pevné nervy a taky trochu štěstí!

Vaši učitelé

Archivy