Jak se chytají pstruzi? My už to víme!

Poslední den v září byl pro děti z I., V. a VII. oddělení ŠD trošku netradiční. Paní vychovatelky Blanka, Miluška a Marcela se vyzbrojily do sportovního a spolu s dětmi se vydaly na pochod k Petrovu rybníku. Pro děti byl připraven malý úkol – zkusit si chytit pstruha.

Poslední den v září byl pro děti z I., V. a VII. oddělení ŠD troškunetradiční. Paní vychovatelky Blanka, Miluška a Marcela se vyzbrojily do sportovního a spolu s dětmi se vydaly na pochod k Petrovu rybníku.Pro děti byl připraven malý úkol – zkusit si chytit pstruha. Někomu se dařilo, jinému méně, ale chuť to zkusit nechyběla nikomu. A že se chytit rybu někomu nepodařilo – nevadí. Pan porybný na nás byl připravený a každý si ji z „Balatonu“ odnesl.

Ti, kteří zrovna nechytali, chystali pro všechny kamarády oheň, na kterém jsme si pak opekli klobásky. Nosili kameny, dřevo a udržovali oheň.
Také počasí nám přálo, celé odpoledne se na nás smálo sluníčko. Unavení, očouzení ale spokojení jsme se ke škole svezli autobusem, kde nás už čekali rodiče.
Akce se všem líbila a tak se paní vychovatelky budou snažit zase něco zajímavého a netradičního vymyslet.
A abychom nezapomněli, musíme moc moc poděkovat rodičům, kteří za námi přijeli a pomáhali nám!

 

Text: Marcela Jančičková
Foto: Miluše Košinarová
Blanka Šrubařová

Archivy