Slezská orlice poprvé roztahuje křídla

Volejbalový oddíl pro mládež má svůj první dlouhodobý turnaj za sebou. Velmi úspěšně se do něj zapojili všichni hráči a vytvořili v posledním kole turnaje patřičné drama. O pořadí u chlapců nakonec rozhodoval na 1. – 3. místě pouhý bod! Děvčata zase míchala pořadím do poslední chvíle.

Volejbalový oddíl pro mládež má svůj první dlouhodobý turnaj za sebou. Velmi úspěšně se do něj zapojili všichni hráči a vytvořili v posledním kole turnaje patřičné drama. O pořadí u chlapců nakonec rozhodoval na 1. – 3. místě pouhý bod! Děvčata zase míchala pořadím do poslední chvíle, a ač bylo první místo téměř jisté, o druhou až čtvrtou pozici se sváděly boje také až do konce. Putovní poháry Slezské orlice a diplomy děti nadchly, sladkosti zase ukojily chuťové pohárky. Vítězům gratulujeme a všem děkujeme za vynikající přístup a podané výkony. Jsme velmi zvědavi na vyhlášení dalšího turnaje v prosinci a všem členům oddílu přejeme hodně štěstí a úspěchů.

Chlapci: 
1.místo: Filip Wetzel 
2.místo: Josef Majzlík 
3.místo: David Světlý 

Děvčata: 
1.místo: Denisa Mališová 
2.místo: Kristýna Paluchová 
3.místo: Karolína Michalčáková

Zájemci se mohou přihlásit kdykoli během roku, první trénink je samozřejmě zdarma. Tréninky probíhají v pondělí a ve středu v čase 15:00 – 16:30 na hale ZŠ Krnov, Janáčkovo náměstí 17. Kontakt na trenéra je 776463261, [email protected],

Předchozí

Následující

Archivy