Pevnost Boyard ve škole

Jste fanoušky soutěže Pevnost Boyard? Přemýšleli jste někdy, jaké by to bylo plnit náročné úkoly, sbírat klíče a odpovídat otci Fura na jeho hádanky a navíc za tmy? Žáci 4.C si to v pátek 4.11. mohli vyzkoušet na vlastní kůži. Jejich kamarádi z partnerské třídy 9.A jim toto dobrodružství připravili na půdě setmělé školy. 

Jste fanoušky soutěže Pevnost Boyard? Přemýšleli jste někdy, jaké by to bylo plnit náročné úkoly, sbírat klíče a odpovídat otci Fura na jeho hádanky a navíc za tmy? Žáci 4.C si to v pátek 4.11. mohli vyzkoušet na vlastní kůži. Jejich kamarádi z partnerské třídy 9.A jim toto dobrodružství připravili na půdě setmělé školy. Myslíte si, že se jim podařilo dostat se až k pokladu? To už se budete muset podívat na fotky /video/ z povedené večerní hry žáků naší školy.

Bylo to dobrodružné, opravdové, tajemné při svíčkách, náročné, veselé i kouzelné. Takovými slovy hodnotili čtvrťáci celý zážitek. Co o tom napsali jednotlivě:

Klára Hábová: Nejvíc se mi líbilo, že tuto akci pro nás 9.A připravila a že se jim do tak náročné práce chtělo. Soutěže se mi moc líbily a nejvíc páka. Museli jsme hádat úkoly a nosit klíče. V závěru byla radost největší ‐ padaly nám čokoládové mince.

Eliška Smékalová: Líbilo se mi, že celá tato akce byla “ve tmě” a že si s tím dali deváťáci opravdu “práci”. Vše jsme prováděli ve skupinkách, jsme dobrá parta a pomáhali jsme si. Můj zážitek ‐ jak mě holky vedly poslepu ve tmě:‐) a jak jsme se přetahovali ‐ páka.

Tomáš Fojtík: Moc se mi líbilo získávání klíčů, dobrá spolupráce, poklad a na konci slíbená pizza. Spolužáky z 9. A to muselo stát mnoho úsilí. A nejlepší byla znějící hudba z pevnosti Boyard, která mě nabuzovala pocitem síly.

Valérie Paseková: Nejvíc se mi líbila soutěž “za tmy”, lovit klíč a hrabat se v mouce, sbírat klíče, jak Romča a Klára dělaly páku a na konci snažení ‐ pizza.

Dominik Koritar: Pro všechny to byl prima zážitek. Skupinky byly po 5‐6 dětech. Plnili jsme úkoly, dostávali klíče a indície. Nakonec jsme se domluvili všichni, že tajenkou je slovo SLUNCE. Pro zlaté padající mince jsme běželi jako o závod :‐)

9.A + 4.C

Nejnovější příspěvky
Archivy