Vánoční turnaj ve stolním tenise

Je již tradicí, že se závěrem kalendářního roku uskutečňuje Vánoční turnaj žáků kroužku stolního tenisu. Letošní turnaj nám dal pořádně zabrat, především díky velké nemocnosti, ale nakonec jsme všechno zvládli.

Je již tradicí, že se závěrem kalendářního roku uskutečňuje Vánoční turnaj žáků kroužku stolního tenisu. Letošní turnaj nám dal pořádně zabrat, především díky velké nemocnosti, ale nakonec jsme všechno zvládli. Vánoční turnaj jsme uspořádali ve dvou skupinách podle hracích dnů, kterými jsou středa a pátek. První kolo se hrálo vyřazovacím způsobem podle vylosování a dále pak hrál každý s každým o konečné pořadí na prvním až pátém místě.

První finále se uskutečnilo v pátek 16.12.2016 a konečné výsledky byly překvapivé. Vítězem se stal Patrik Zámarský, který s námi hraje první sezónu, a který udělal neuvěřitelný výkonnostní vzestup.

Pořadí :

1. Patrik Zámarský
2. Josef Hlaváč
3. Ariel Fojtík
4. Jan Stanislav
5. Oliver Záviš

Druhé finále se uskutečnilo ve středu 21.12.2016 a jeho výsledky byly následující.

Pořadí :

1. Viktor Zivčák
2. Jan Stanislav
3. Oliver Záviš
4. Lenka Martínková
5. Viktor Tyleček

Všichni hráči obdrželi vánoční dárky a popřáli si navzájem příjemné prožití Vánoc.

Přeju všem hráčům a jejich rodičům a taky naší Anetce Adámkové, která se ze zdravotních důvodů nemohla zúčastnit, všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí a rodinné pohody do Nového roku 2017.

Vedoucí kroužku stolního tenisu: Ing. Zdeněk Welna

Následující

Nejnovější příspěvky
Archivy