Florbalový turnaj

V prosinci se v naší sportovní hale konal turnaj ve florbale, kde naši žáci 6.-7. tříd předvedli skvělý výkon. V okrskovém kole se dostali až do finále, ve kterém remízovali a následně po prohraném nájezdovém rostřelu obsadili 2. místo, čímž si zajistili postup do okresního kola. V okresním kole pak vynikajícím výkonem…

V prosinci se v naší sportovní hale konal turnaj ve florbale, kde naši žáci 6.-7. tříd předvedli skvělý výkon. V okrskovém kole se dostali až do finále, ve kterém remízovali a následně po prohraném nájezdovém rostřelu  obsadili 2. místo, čímž si zajistili postup do okresního kola. V okresním kole pak vynikajícím výkonem dosáhli skvělých výsledků a zajistili si tak opět krásné 2.místo.

Také bychom chtěli poukázat na výkon žáků  8.-9. tříd, kterým bohužel nevyšel vstup do okrskového kola. Zde se neumístili na postupových pozicích, ale i přesto ukázali své kvality v turnaji okresního kola, kterého se zúčastnili pouze jako pořádající škola a kde předvedli perfektní výkon a poukázali tak na to, že do okresního kola patří.

Všem těmto žákům děkujeme za skvělé výkony a reprezentaci naší školy.

Text a foto: Marek Bitomský

 

 

 

 

Archivy