Předvánoční čas v 8.A

Vánoční čas každý tráví trochu jinak. Jak jsme ho trávili my? Jednoduše a krásně. V úterý 20.12. s partnerskou třídou. Vyráběli jsme s dětmi vánoční ozdoby a uspořádali pro ně turnaj v pexesu. Bylo kolem toho spousty smíchu a legrace. Všichni jsme se dobře bavili.

Vánoční čas každý tráví trochu jinak. Jak jsme ho trávili my? Jednoduše a krásně. V úterý 20.12. s partnerskou třídou. Vyráběli jsme s dětmi vánoční ozdoby a uspořádali pro ně turnaj v pexesu. Bylo kolem toho spousty smíchu a legrace. Všichni jsme se dobře bavili. Potom jsme se přesunuli do své třídy, kde jsme se dívali na pohádku Anděl Páně 1.
Ve středu byl projektový den. Dostali jsme vzkaz v lahvi. Byl moc krásný – o tom, co je pro někoho štěstí. Sami jsme se zamysleli, co pro nás je štěstí a také to sepsali a dali do lahve. Třeba naše pojetí štěstí dovede někoho k zamyšlení nad jeho štěstím. Potom jsme pokračovali povídáním o tradicích vánoc viděno očima našich seniorů. Měli jsme pro ně připraveny otázky, které nám rádi zodpověděli. Abychom na nic nezapomněli, zapsali jsme si to a své výtvory pověsili na nástěnku.
A co čtvrtek? To už jen krátká besídka, přesun do kina na film Anděl Páně 2 a potom … hurá domů a chystání se na vánoce.

Zapsala Iva Brožovičová

Předchozí

Následující

Archivy