CAMBRIDGE ENGLISH EXAM

Již počtvrté dostali žáci 8. a 9. ročníku příležitost složit Mezinárodní jazykovou zkoušku KET (Key English test) nanečisto. Tato zkouška je na úrovni A2 referenčního Evropského rámce. V letošním roce se jí zúčastnilo 25 žáků. Zkouška se skládá ze tří částí: čtení, psaní a poslech.

Již počtvrté dostali žáci 8. a 9. ročníku příležitost složit Mezinárodní jazykovou zkoušku KET (Key English test) nanečisto. Tato zkouška je na úrovni A2 referenčního Evropského rámce.
V letošním roce se jí zúčastnilo 25 žáků. Zkouška se skládá ze tří částí: čtení, psaní a poslech. Hranice pro úspěšné složení zkoušky je dosažení 70 % z celkového hodnocení. Některým žákům chybělo pouze pár procent k úspěšnému složení a my jim přejeme, aby jim to příště vyšlo.
Úspěšnými řešiteli pro letošní školní rok jsou:
Dwayne Thomas Jordan
Marek Dvořák
Martin Šlachta
Anička Křivová
Tomáš Beeldman
Dominik Kotásek
Tomáš Bažo
Samuel Sovadina
Natálie Kukelková
Natálie Romanidu
Žáci kterým se podařilo zkoušku nanečisto zvládnout ať už v letošním či loňském roce se mohou přihlásit k oficiálnímu složení zkoušky KET (A2) a nebo  PET (B1). Zkoušky je možné skládat vždy v červnu a prosinci na naší škole. Termín skládání zkoušky pro letošní školní rok je stanoven na 10. června a přihlášky se podávají do konce března. Pokud o zkoušce uvažujete, kontaktujte svého vyučujícího anglického jazyka, který Vám podá potřebné informace. Více informací ke zkouškám najdete rovněž v příloze.

 

Kabinet JA

Archivy