Eliška se prozpívala do finále

Eliška Marková dosáhla mimořádného úspěchu: probojovala se mezi 13 finalistů jedné z nejprestižnějších mezinárodních dětských pěveckých soutěží Sanremo junior 2017. V uplynulých týdnech se připravovala na finálový večer, který proběhl ve středu 22. února 2017 v divadle Hibernia v Praze.

Eliška Marková dosáhla mimořádného úspěchu: probojovala se mezi 13 finalistů jedné z nejprestižnějších mezinárodních dětských pěveckých soutěží Sanremo junior 2017. V uplynulých týdnech se připravovala na finálový večer, který proběhl ve středu 22. února 2017 v divadle Hibernia v Praze. Soutěžící vystoupila s vybranou písní za doprovodu Bon Art Pops Orchestry. Eliška sice nevyhrála, ale byla úžasná. Tato pěvecká zkušenost je pro ni velmi cenná. Pro nás všechny je vítězka s nádherným hlasem – už jen proto, že se do tak prestižní soutěže dostala mezi nejlepších 13 dětských zpěváků z celé republiky.

Vítězkou se stala Nelinka Duchačová, které samozřejmě gratulujeme. Dle slov organizátorů „Jak jsme však již několikrát avizovali – pro nás jste vítězové všichni.“ No a pro nás samozřejmě Eliška Marková, která společně s rodiči a paní učitelkou Tichou věnovali velké osobní úsilí, aby důstojně reprezentovali nejenom sami sebe, ale také ZUŠ a ZŠJN, město Krnov a Moravskoslezský kraj. Soutěž Eliška shrnula s paní učitelkou Tichou slovy: “krásný zážitek, zkušenost, dřina, radost, kamarádi a skvělý pocit z dobře odvedené práce”.

Eliško, přejeme ti hodně štěstí ve zpěvu do budoucna.

video ze soutěže

video z koncertu

 Text a foto: M. Mrkvanová, video: M. Hradečný

Archivy