3. žákovský plesík aneb tančení nás baví

Minulý pátek se z tančírny manželů Kuzmíkových linuly tóny valčíku, anglického waltzu, tanga, ale i svižných latinskoamerických tanců jako je chacha a jive. A kdo nakoukl alespoň oknem, mohl spatřit naše osmáky a deváťáky coby hlavní aktéry závěrečného plesíku letošní předtaneční a pohybové výchovy. 

Minulý pátek se z tančírny manželů Kuzmíkových linuly tóny valčíku, anglického waltzu, tanga, ale i svižných latinskoamerických tanců jako je chacha a jive. A kdo nakoukl alespoň oknem, mohl spatřit naše osmáky a deváťáky coby hlavní aktéry závěrečného plesíku letošní předtaneční a pohybové výchovy. A všem to opravdu moc slušelo a hlavně předvedli rodičům, co se v tanečních lekcích naučili, dokonce je i vyzvali na taneční parket.

A aby to diváci neměli tak jednoduché, naučili se spolu s námi jeden counry tanec a vyzkoušeli si tak na vlastní kůži, jak lekce probíhaly v reálu. Volili jsme Miss sympatie a sympaťáka tanečního parketu pomocí kolíčků na prádlo, no a nejvíce jich utržila Kristýna Gabajová a Petr Neugebauer. Naše odborná porota, složená z pánů kolegů, kterým tímto děkujeme, to neměla vůbec snadné, a proto jsme nakonec zvolili dvě královny tanečního parketu – Kristýnu Gabajovou a Lucii Bůžkovou a dva krále parketu – Kryštofa Horáčka a Jiřího Sztefka. Gratulujeme. 🙂

     krátké video zde   

Děkujeme všem účastníkům za pohodové páteční večery a těšíme se na další taneční setkání třeba už za pár týdnů při první školní Stardance.

Text M. Handlířová, foto a video: M. Bitomký a K. Handlíř

Archivy